«Η Ελληνική ομογένεια σε Γερμανία και ΗΠΑ εμπιστεύεται το όνομα MAERA TEXTILES, εδώ και πολλά χρόνια και υποδέχεται με ενθουσιασμό κάθε καινοτομία που εισάγουμε στο σχεδιασμό των επαγγελματικών ρούχων για τα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία τους.

Σήμερα, η MAERA TEXTILES διαθέτει πενήντα πωλητές, μόνο σε Ευρώπη και ΗΠΑ ενώ το πελατολόγιό της αυξάνεται με ταχύτατους ρυθμούς, κατακτώντας την Ελλάδα και νέες αγορές.»

«Ξεκίνησα από Έλληνες του εξωτερικού» τονίζει σε συνέντευξή της η «ψυχή» της εταιρίας, ενδυματολόγος, κυρία Μαίρη Κρασανάκη – Θεοδωράκη.

«Με δυο βαλίτσες γεμάτες με τα όνειρά μου σε πανί, ταξίδεψα και δειγμάτισα σε Έλληνες εστιάτορες και ξενοδόχους. Η δουλειά μου έτυχε θερμής υποδοχής και αυτό μου έδωσε φτερά να συνεχίσω.

»Εκτός των πρωτότυπων σχεδίων, εκτιμήθηκε και η πολύ καλή ποιότητα των υφασμάτων, που με επιμονή επιλέγω, ώστε να είναι υγιεινά, (βαμβακερά κατά κόρον), μαλακά, για μεγάλη άνεση στις κινήσεις και εξαιρετικά ανθεκτικά.

»Με τους συνεργάτες μου δημιουργούμε επαγγελματικά ρούχα που αντέχουν 4 χρόνια. Δίνουμε εγγύηση, πιστοποίηση κατά ISO και αυστηρές οδηγίες πλύσης και συντήρησης.»

Από συνέντευξη της κυρίας Μαίρης Κρασανάκη – Θεοδωράκη στις 14/10/2019

Η εταιρεία MAERA TEXTILES, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, σπάει το κατεστημένο των «στολών εργασίας», δημιουργώντας ενδύματα υψηλής ραπτικής, καινοτόμου σχεδιασμού, ειδικών προδιαγραφών ποιότητας και αισθητικής, για κάθε επαγγελματία.

Η ταυτότητα της MAERA TEXTILES υποδηλώνει prodo-moda και όχι on fashion.

Η καλλιτεχνική ματιά της δημιουργού, ορίζει το στυλ στην κομψότητα, αναλύει τη χρηστικότητα και στέκεται σχολαστικά στη λεπτομέρεια, που θα δώσει τη μοναδική νότα σε κάθε δημιουργία της. Για κάθε ρούχο. Για κάθε πόστο. Για κάθε επαγγελματικό χώρο. Για κάθε άτομο που θα το φορέσει. Η κάθε φορεσιά, είναι κομμένη και ραμμένη κυριολεκτικά, στα μέτρα του κάθε εργαζόμενου, της κάθε επιχείρησης.

Με άριστα υλικά. Με υφάσματα κορυφαίας ποιότητας, υγιεινά, μαλακά, άνετα αλλά και ανθεκτικά.

Και γιατί όλα αυτά; Γιατί κανείς δε θέλει να φορά uniforms. Το βιομηχανοποιημένο ένδυμα δε θα αναδείξει ποτέ ένα ωραίο, καλογυμνασμένο κορμί ούτε θα τονίσει το νεανικό σφρίγος μιας ρεσεψιονίστ ή ενός σερβιτόρου. Θα είναι πάντα απρόσωπο, άχρωμο και άχαρο.

Read more “ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΝΔΥΜΑ ΜΕ ΓΟΗΤΕΙΑ, ΦΙΝΕΤΣΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ!”

elGreek

Sign Up Newsletter

Sign up our newsletter and save 25% off for the next purchase!

Subscribe to our newsletters and don’t miss new arrivals, the latest fashion updates and our promotions.