Η εταιρεία MAERA TEXTILES, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, σπάει το κατεστημένο των «στολών εργασίας», δημιουργώντας ενδύματα υψηλής ραπτικής, καινοτόμου σχεδιασμού, ειδικών προδιαγραφών ποιότητας και αισθητικής, για κάθε επαγγελματία.

Η ταυτότητα της MAERA TEXTILES υποδηλώνει prodo-moda και όχι on fashion.

Η καλλιτεχνική ματιά της δημιουργού, ορίζει το στυλ στην κομψότητα, αναλύει τη χρηστικότητα και στέκεται σχολαστικά στη λεπτομέρεια, που θα δώσει τη μοναδική νότα σε κάθε δημιουργία της. Για κάθε ρούχο. Για κάθε πόστο. Για κάθε επαγγελματικό χώρο. Για κάθε άτομο που θα το φορέσει. Η κάθε φορεσιά, είναι κομμένη και ραμμένη κυριολεκτικά, στα μέτρα του κάθε εργαζόμενου, της κάθε επιχείρησης.

Με άριστα υλικά. Με υφάσματα κορυφαίας ποιότητας, υγιεινά, μαλακά, άνετα αλλά και ανθεκτικά.

Και γιατί όλα αυτά; Γιατί κανείς δε θέλει να φορά uniforms. Το βιομηχανοποιημένο ένδυμα δε θα αναδείξει ποτέ ένα ωραίο, καλογυμνασμένο κορμί ούτε θα τονίσει το νεανικό σφρίγος μιας ρεσεψιονίστ ή ενός σερβιτόρου. Θα είναι πάντα απρόσωπο, άχρωμο και άχαρο.

H MAERA TEXTILES καταργεί τη «φόρμα της δουλειάς».

H MAERA TEXTILES καθιερώνει το κομψό επαγγελματικό ένδυμα που φέρνει χαμόγελα, αυτοπεποίθησης, αξιοπρέπειας, ικανοποίησης.

Στον εργαζόμενο. Στον εργοδότη. Στον πελάτη.

SHOP THE LOOK

Παράλληλα, η MAERA TEXTILES «ξεκλειδώνει» μια λανθασμένη πεποίθηση πολλών, πως η ποιότητα είναι τιμολογιακά απλησίαστη.

Εδώ, παράγονται και διατίθενται προϊόντα ποιοτικά και οικονομικά, διότι καταρχήν το επαγγελματικό ένδυμα δεν παύει να είναι αναλώσιμο.

Κατά τα λοιπά, ως εταιρεία, η MAERA TEXTILES χτίζει περισσότερο φιλικές παρά πελατειακές σχέσεις, γιατί διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που διαθέτει ένας φίλος – συνεργάτης. Σεβασμό στην ανάγκη που πρέπει να ικανοποιηθεί, φροντίδα στην εκτέλεση, συνέπεια στην ποιότητα, στους χρόνους, στις τιμές και after sales προσωπική εξυπηρέτηση.

Από το «Γνώμες & Απόψεις» της δημοσιογράφου Ελένης Μακρίδου

Street Style Collection