Η υποδοχή σε ένα ξενοδοχείο ή ένα χώρο εστίασης & αναψυχής είναι ο καθρέφτης της αισθητικής του ταυτότητας. Η εμφάνιση και το χαμόγελο των ανθρώπων που υποδέχονται και εξυπηρετούν τον πελάτη είναι καθοριστικής σημασίας, γιατί είναι η πρώτη εικόνα που θα του εντυπωθεί.

Πανέμορφες και πρωτότυπες συλλογές που αναδεικνύουν την ομορφιά των ατόμων, δημιουργίες της ενδυματολόγου κυρίας Μαίρης Κρασανάκη – Θεοδωράκη, κερδίζουν την προτίμηση των ξενοδόχων και των εστιατόρων και τα πλατιά χαμόγελα των εργαζομένων που τις φορούν.

Η MAERA TEXTILES είναι μια εταιρεία παραγωγής στολών προσωπικού, υψηλής αισθητικής και ραπτικής, με κορυφαίας ποιότητας υφάσματα, που είναι υγιεινά, μαλακά, άνετα και πολύ ανθεκτικά, σε πρωτότυπα σχέδια, μοναδικά για κάθε επιχείρηση και για κάθε επιμέρους θέση εργασίας.

Σε ένα ξενοδοχείο, σχεδιάζονται και ράβονται ξεχωριστές στολές για άντρες και γυναίκες σε θέσεις όπως: reception, (με διαφοροποίηση στους διευθυντές), chef, sous chef, waiter, bar-tender, maître, groom, καμαριέρες, λαντζιέρισες, μάγειρες, συντηρητές, κηπουρούς, γκρουμς.

Τα επαγγελματικά ενδύματα της MAERA TEXTILES, σεβόμενα το διεθνές dress code κάθε ειδικότητας, είναι κομψά, άνετα, πρωτότυπα, με αισθητικές παρεμβολές που ανανεώνουν το βαρετό ύφος μιας «στολής» και ανεβάζουν την ψυχολογία του εργαζόμενου που τα φορά, αλλά και του εργοδότη που επενδύει σε ενδύματα πολυτελείας, πληρώνοντας σε απίστευτα οικονομικές τιμές.

Άρθρο στις «Συμβουλές Αγορών» ξενοδοχειακού περιοδικού

Shop These Look