«Η Ελληνική ομογένεια σε Γερμανία και ΗΠΑ εμπιστεύεται το όνομα MAERA TEXTILES, εδώ και πολλά χρόνια και υποδέχεται με ενθουσιασμό κάθε καινοτομία που εισάγουμε στο σχεδιασμό των επαγγελματικών ρούχων για τα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία τους.

Σήμερα, η MAERA TEXTILES διαθέτει πενήντα πωλητές, μόνο σε Ευρώπη και ΗΠΑ ενώ το πελατολόγιό της αυξάνεται με ταχύτατους ρυθμούς, κατακτώντας την Ελλάδα και νέες αγορές.»

«Ξεκίνησα από Έλληνες του εξωτερικού» τονίζει σε συνέντευξή της η «ψυχή» της εταιρίας, ενδυματολόγος, κυρία Μαίρη Κρασανάκη – Θεοδωράκη.

«Με δυο βαλίτσες γεμάτες με τα όνειρά μου σε πανί, ταξίδεψα και δειγμάτισα σε Έλληνες εστιάτορες και ξενοδόχους. Η δουλειά μου έτυχε θερμής υποδοχής και αυτό μου έδωσε φτερά να συνεχίσω.

»Εκτός των πρωτότυπων σχεδίων, εκτιμήθηκε και η πολύ καλή ποιότητα των υφασμάτων, που με επιμονή επιλέγω, ώστε να είναι υγιεινά, (βαμβακερά κατά κόρον), μαλακά, για μεγάλη άνεση στις κινήσεις και εξαιρετικά ανθεκτικά.

»Με τους συνεργάτες μου δημιουργούμε επαγγελματικά ρούχα που αντέχουν 4 χρόνια. Δίνουμε εγγύηση, πιστοποίηση κατά ISO και αυστηρές οδηγίες πλύσης και συντήρησης.»

Από συνέντευξη της κυρίας Μαίρης Κρασανάκη – Θεοδωράκη στις 14/10/2019