Προτεραιότητα της εταιρείας MAERA TEXTILES είναι το επαγγελματικό ένδυμα, σε συνάρτηση με την αρμονική ένταξή του στην αισθητική του χώρου, που θα φορεθεί.

Κάθε νέο concept είναι μια καινούρια πρόκληση για δημιουργία.

Υπάρχει μια κοινή φιλοσοφία αισθητικής για κάθε επιμέρους επιχείρηση αλλά διαφορετικό ένδυμα για τον κάθε εργαζόμενο, ανάλογα με τη θέση που εργάζεται και το φύλο του.

Στη MAERA TEXTILES δημιουργούμε συλλογές στολών υψηλής αισθητικής, που αναδεικνύουν την ομορφιά των ατόμων. Την ομορφιά που είναι δώρο Θεού.

Οι άνθρωποι δεν είναι uniforms.

Είναι άντρας, γυναίκα, μάγειρας, σερβιτόρος, bar tender, σεφ, hostess.

Κάθε παραγγελία λοιπόν, είναι μια ολόκληρη, ειδική, μοναδική κολεξιόν.

Από συνέντευξη στο περιοδικό ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣτης κυρίας Μαίρης ΚρασανάκηΘεοδωράκη

MY COLLECTIONS

Η εταιρεία MAERA TEXTILES, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, σπάει το κατεστημένο των «στολών εργασίας», δημιουργώντας ενδύματα υψηλής ραπτικής, καινοτόμου σχεδιασμού, ειδικών προδιαγραφών ποιότητας και αισθητικής, για κάθε επαγγελματία.

Η ταυτότητα της MAERA TEXTILES υποδηλώνει prodo-moda και όχι on fashion.

Η καλλιτεχνική ματιά της δημιουργού, ορίζει το στυλ στην κομψότητα, αναλύει τη χρηστικότητα και στέκεται σχολαστικά στη λεπτομέρεια, που θα δώσει τη μοναδική νότα σε κάθε δημιουργία της. Για κάθε ρούχο. Για κάθε πόστο. Για κάθε επαγγελματικό χώρο. Για κάθε άτομο που θα το φορέσει. Η κάθε φορεσιά, είναι κομμένη και ραμμένη κυριολεκτικά, στα μέτρα του κάθε εργαζόμενου, της κάθε επιχείρησης.

Με άριστα υλικά. Με υφάσματα κορυφαίας ποιότητας, υγιεινά, μαλακά, άνετα αλλά και ανθεκτικά.

Και γιατί όλα αυτά; Γιατί κανείς δε θέλει να φορά uniforms. Το βιομηχανοποιημένο ένδυμα δε θα αναδείξει ποτέ ένα ωραίο, καλογυμνασμένο κορμί ούτε θα τονίσει το νεανικό σφρίγος μιας ρεσεψιονίστ ή ενός σερβιτόρου. Θα είναι πάντα απρόσωπο, άχρωμο και άχαρο.

Read more “ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΝΔΥΜΑ ΜΕ ΓΟΗΤΕΙΑ, ΦΙΝΕΤΣΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ!”

«Η Ελληνική ομογένεια σε Γερμανία και ΗΠΑ εμπιστεύεται το όνομα MAERA TEXTILES, εδώ και πολλά χρόνια και υποδέχεται με ενθουσιασμό κάθε καινοτομία που εισάγουμε στο σχεδιασμό των επαγγελματικών ρούχων για τα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία τους.

Σήμερα, η MAERA TEXTILES διαθέτει πενήντα πωλητές, μόνο σε Ευρώπη και ΗΠΑ ενώ το πελατολόγιό της αυξάνεται με ταχύτατους ρυθμούς, κατακτώντας την Ελλάδα και νέες αγορές.»

«Ξεκίνησα από Έλληνες του εξωτερικού» τονίζει σε συνέντευξή της η «ψυχή» της εταιρίας, ενδυματολόγος, κυρία Μαίρη Κρασανάκη – Θεοδωράκη.

«Με δυο βαλίτσες γεμάτες με τα όνειρά μου σε πανί, ταξίδεψα και δειγμάτισα σε Έλληνες εστιάτορες και ξενοδόχους. Η δουλειά μου έτυχε θερμής υποδοχής και αυτό μου έδωσε φτερά να συνεχίσω.

»Εκτός των πρωτότυπων σχεδίων, εκτιμήθηκε και η πολύ καλή ποιότητα των υφασμάτων, που με επιμονή επιλέγω, ώστε να είναι υγιεινά, (βαμβακερά κατά κόρον), μαλακά, για μεγάλη άνεση στις κινήσεις και εξαιρετικά ανθεκτικά.

»Με τους συνεργάτες μου δημιουργούμε επαγγελματικά ρούχα που αντέχουν 4 χρόνια. Δίνουμε εγγύηση, πιστοποίηση κατά ISO και αυστηρές οδηγίες πλύσης και συντήρησης.»

Από συνέντευξη της κυρίας Μαίρης Κρασανάκη – Θεοδωράκη στις 14/10/2019

Η υποδοχή σε ένα ξενοδοχείο ή ένα χώρο εστίασης & αναψυχής είναι ο καθρέφτης της αισθητικής του ταυτότητας. Η εμφάνιση και το χαμόγελο των ανθρώπων που υποδέχονται και εξυπηρετούν τον πελάτη είναι καθοριστικής σημασίας, γιατί είναι η πρώτη εικόνα που θα του εντυπωθεί.

Πανέμορφες και πρωτότυπες συλλογές που αναδεικνύουν την ομορφιά των ατόμων, δημιουργίες της ενδυματολόγου κυρίας Μαίρης Κρασανάκη – Θεοδωράκη, κερδίζουν την προτίμηση των ξενοδόχων και των εστιατόρων και τα πλατιά χαμόγελα των εργαζομένων που τις φορούν.

Read more “ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΝΔΥΜΑ ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ”

elGreek